AKCIÓ!!! 4850 helyett 1975 Ft
Ezüstcsapat - második félidő; Báró, Juci, Nyíl és a többiek
Az FTC KEK-döntős csapatának története

Most itt vagy: Hírek


Kristóf Péter
sportriporter honlapja
Ezüstcsapat Részletek Könyvrendelés Kapcsolat

    Kezdőlap

    Hírek

    Sztársztorik

    Görbetükör

    Névjegy

    Linkek


   

Hírek2015. szeptember 19.
Türkmenisztáni riport
Ázsiában forgatott Kristóf Péter, olyan helyen, ahová nem sok magyar jut el. A türkmén fővárosban, Asgabatban készített riportot a nézők a világ több mint 150 országának 400 millió háztartásában láthatták.

Euronews TV, Euronews magyar adás, Kristóf Péter


2015. június 13.
Magyar siker az Euronews TV-ben 
Magyar sportoló sikeréről számolt be a helyszínről az Euronews TV. Kristóf Péter riportjának egyik főszereplője az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, a magyar Grand Prix-n győztes Ungvári Miklós. http://hu.euronews.com/2015/06/13/budapesten-a-vilag-cselgancs-elitje/


40 éve, 1975.05.14-én játszották az FTC-Dinamo KIjev KEK-döntőt

2015. május 14.
KEK-döntő - Már 40 éve
1975. május 14-én játszotta utolsó nemzetközi kupadöntőjét az FTC labdarúgó csapata. A bázeli KEK-döntőig vezető útról, illetve az azóta eltelt időről szól az Ezüstcsapat... című könyv, amely - a döntő évszámának így is emléket állítva - 1975 forintért megvásárolható.


Az Albert Flórián című film az M1-en

2014. június 23.
Albert Flórián - M1
A Magyar Televízió bemutatja az Albert Flórián című filmet. A korábban mozikban is vetített film június 27-én, pénteken 17:50-kor az M1-en lesz látható. A film DVD-változata megvásárolható az FTC Üllői úti stadionjának ajándékboltjában is.


Lyonban is megtalálható Kristóf Péter könyve az Ezüstcsapat

2013. július 28.
Ezüstcsapat - Lyon
Belelapozhat az Ezüstcsapatba, aki betér Lyon reneszánsz negyedében (Vieux Lyon) a Smoking Dog Pubba. A söröző arról híres, hogy a polcait könyvek borítják. (Térkép itt)

Lyonban is megtalálható Kristóf Péter könyve az Ezüstcsapat


2013. május 30.
Euronews 
Elindult az Euronews TV magyar adása. A csatorna sportszerkesztő-riportere: Kristóf Péter.
http://hu.euronews.com/news/streaming-live/

Euronews magyar adás

2013. április 1.
Albert film Kapható DVD-n is 
Már DVD-n is megvásárolható az Albert Flórián életéről készült film, amely még moziban is megtehinthető. A DVD változat a moziban nem látható extra interjúkat is tartalmaz.

Albert Flórián - november elsejétől a mozikban

2012. november 1.
Albert film mától a mozikban 
Tegnap a budapesti Uránia moziban tartották az Albert Flórián életéről készült film díszbemutatóját. A másfél órás dokumentumfilm mától bekerül a budapesti és vidéki mozihálózatokba, majd a későbbiekben – a moziváltozatban nem látható extra interjúkkal kiegészülve DVD-n is kapható lesz. ( Filmelőzetes megtekintése itt ) A film szerkesztő-riportere, illetve társ-forgatókönyvírója Kristóf Péter.

Albert Flórián, Kristóf Péter

2012. október 15.
Albert film a mozikban 
Az Albert Flórián életéről készült dokumentumfilm november elsejétől lesz látható a mozikban. A készítők még a legendás Császár életében kezdték el forgatni a filmet, így ott voltak és forgattak Albert Flórián 70. születésnapján is, ahol a fenti kép készült. A film szerkesztő-riportere Kristóf Péter.  

2012. augusztus 20.
Albert film
Zajlanak a hamarosan a mozikba kerülő, Albert Flórián életéről készült film utómunkálatai. A film közel másfél órában öleli fel az egyetlen magyar Aranylabdás labdarúgó pályafutását.  

2012. június 6.
Akció - Még olcsóbb az Ezüstcsapat 
Az Ünnepi Könyvhét alkalmából további árengedménnyel vásárolható meg az "Ezüstcsapat ...".  Az akciós ár személyes átvétel esetén 1975 Ft. (Részletes tájékoztató a könyvrendelésről a Könyvrendelés oldalon.)  

2012. január 22.
Ezüstcsapat a "Nyitott könyvszekrényben" 
A Magyar Kultúra Napján Kristóf Péter is csatlakozott a Budapest XVI. kerületében életre hívott „Nyitott könyvszekrénnyel az olvasásért” kezdeményezéshez. A szerző az "Ezüstcsapat ..." mellett Hemingway, Golding és Kazantzakisz művekkel vett részt a Corvin Művelődési Ház-Erzsébetligeti Színházban megtartott polcavató könyvadományozáson.

Kristóf Péter

2011. december 15.
Ajándékozás
Az "Ezüstcsapat - második félidő; Báró, Juci, Nyíl és a többiek" című könyv szerzője, Kristóf Péter karácsonyra 20 db könyvet ajánlott fel az FTC serdülő és ifjúsági játékosai közül azoknak, akik az őszi szezonban csapataikban a legjobb teljesítményt nyújtották. A könyveket Keller József, az FTC utánpótlás-szakágvezetője vette át. 

2011. december 8.
Olvasói üzenet
Kedves Péter!

Köszönöm, hogy a megrendelés után ilyen gyorsan kiküldték a könyvet. Igazán szép karácsonyi ajándék lesz. Apu nagyon fog neki örülni.

Üdvözlettel, Kovács Zsuzsa  
  

2011. augusztus 24.
Akció a Vasas - Fradi jegyében:  Ezüstcsapat - 1975 Ft (+ áfa)
Az "Ezüstcsapat - második félidő; Báró, Juci, Nyíl és a többiek" című könyv kiadója egyedi, akciós árral járul hozzá a vasárnapi kettősrangadót övező nosztalgia-hangulathoz. A könyv mindössze 1975 Ft + áfa (könyveknél ez csak 5%) áron, közvetlenül a kiadótól beszerezhető azoknak, akik vásárláskor bemutatják jegyüket az augusztus 28-i Vasas - FTC NB I-es bajnoki mérkőzésre.
Megrendelés kizárólag e honlapon keresztül lehetséges. Kérjük a szurkolókat, hogy a vásárlási szándékot kivételesen ne a Könyvrendelés, hanem a Kapcsolat oldalon jelezzék!

Kristóf Péter dedikál

2011. július 11.
Dedikálás Balatonföldváron
Az "Ezüstcsapat..." Balatonnál nyaraló olvasói dedikáltathatták könyvüket a szerzővel. Az eseménynek 2011.07.10-én vasárnap délelőtt a balatonföldvári Drink bár (a centrumban, a Books and Rooms könyvesbolttól kb. 50 méterre) adott otthont. 

2011. június 20.
Olvasói üzenet
Kedves Kristóf Péter!

Kizárólag az elismerés hangján tudok beszélni az "Ezüstcsapat..." című könyvéről. A honlapon értesültem a megrendelési lehetőségekről is, amelyek nagyon méltányos, kedvező és elegáns megoldások.

Ütő-Siklódi Zoltán  
  

books and rooms

2011. május 29.
Ezüstcsapat Akció a Balatonnál is
Az "Ezüstcsapat..." már a Balatonnál is olcsóbban beszerezhető annak, aki nyári szabadsága alatt, kikapcsolódásként olvasná. A könyv akciós áron megvásárolható Balatonföldvár centrumában, a Books and Rooms könyvesboltban. Cím: Motel sétány 1. (A Pub-lik pub mellett). 

2011. május 1.
Akció  Ezüstcsapat Kiadó
Majd' 2000 Ft árengedmény kizárólag a kiadónál! Egyedülálló akció a harminchat évvel ezelőtti (1975.05.14.) KEK-döntő tiszteletére. Részletek a Könyvrendelés oldalon.

2011. március 21.
Akció Ezüstcsapat – Fradi ajándékbolt
Az "Ezüstcsapat..." mostantól jelentős árengedménnyel vásárolható meg az Üllői úti Fradi ajándékboltban. Az eredetileg 4850 Ft-ba kerülő könyv már 4000 Ft alatti áron elvihető.

2011. március 12.
Olvasói üzenet
Gratulálok! 
Jó könyv. Nagyon érdekesek a riportok.

Eckstein Tamás  
  

2011. március 6.
Olvasói üzenet
Végre valaki foglalkozik azokkal az időkkel és azzal a csapattal! Egy éjszaka alatt kiolvastam!
Nagy Imre  
  

2011. január 24.
Ezüstcsapat  Echo TV, vasárnap 22:30
Az Echo TV is foglalkozott az "Ezüstcsapattal". A könyvről szóló beszélgetés (műsorvezető: Dobor Dezső, vendég: Kristóf Péter) január 23-án, vasárnap 22:30-kor az Olimpiász című műsorban volt látható. Ismétlés: január 25. kedd 17:00 és január 26. szerda 11:00,  illetve Vital TV 18:30.

2010. december 25.
Karácsonyfa alatt az Ezüstcsapat
A Grosics Gyula Futballakadémia vezetői karácsonyi ajándékként az "Ezüstcsapat..." százharminc példányát osztották szét a Gyulán működő akadémia növendékei között. A könyveket a kiadó egyedi árképzés alapján, jelentős kedvezménnyel bocsátotta rendelkezésre.

2010. december 22.
Ezüstcsapat Digi Sport, szerda (dec. 22.) 07:00, Reggeli Start
Szerdán reggel a Digi Sport TV Reggeli start című élő műsorának egyik témája is az Ezüstcsapat második félidő; Báró, Juci, Nyíl és a többiek" volt (műsorvezető: Csisztu Zsuzsa, vendég: Kristóf Péter).  

2010. december 20.
Ezüstcsapat  ATV, vasárnap (dec. 19.) 10:00, Favorit
Vasárnap délelőtt Géczi István, Mucha József és Kristóf Péter voltak az ATV Favorit című műsorának vendégei, akik Lakat T. Károly műsorvezetővel a nemrégiben az üzletekbe került Ezüstcsapat második félidő; Báró, Juci, Nyíl és a többiek" című könyvről beszélgettek. A műsor megtekinthető az ATV honlapján ( www.atv.hu/videotar/20101220_favorit_2010_12_19 ).  

2010. december 14.
Olvasói üzenet
Kedves Péter! 
Parádés a könyv! Csak azt sajnálom, hogy 
bár majdnem négyszáz oldal  egy kicsit rövid. Utoljára a Grosics-könyvvel voltam így. Még napokig olvastam volna!
Üdvözlettel, Petz Tibor  
  

Bálint László, Kristóf Péter és Géczi István az Ezüstcsapat... című könyv sajtótájékoztatóján

2010. december 10.
Báró és a Repülő Pék a könyv sajtótájékoztatóján!
Bálint László (Báró) és Géczi István (Repülő Pék) voltak az "Ezüstcsapat második félidő; Báró, Juci, Nyíl és a többiek" című könyv bemutatóval egybekötött sajtótájékoztatójának díszvendégei. Az eseményre számos sajtóorgánum (többek között: Hír TV, Lánchíd Rádió, MTI, Nemzeti Sport, Four-four-two magazin, XVI. Kerületi Újság) munkatársai ellátogattak, munkájukat ezúton is szeretném megköszönni. A könyv megjelenéséről a Sport TV élő adásban számolt be (Zuhanyhíradó), illetve olyan újságok és portálok is hírt adtak róla, mint a Sztár Sport, a sportgeza.hu, az origo.hu vagy a telesport.hu.
Szeretném még külön köszönetemet kifejezni az eseménynek otthont adó Erzsébetligeti Uszoda vezetőinek, akik nem csak a helyszín rendelkezésre bocsátásával, de büfével és uszodajegyekkel is támogatták a rendezvényt.
Ami pedig a könyvbemutató "utóéletét" illeti: jövő héten, hétfőn (december 13. 22:30) a Hír TV Pálya című sportmagazinjában riport (ismétlés kedd 16:05), vasárnap az ATV műsorában (Favorit – december 19. 10:00) pedig a könyvről szóló beszélgetés lesz látható        

2010. december 4.
Sajtótájékoztató  egy nappal később!
Változott a sajtótájékoztató időpontja. Michel Platini magyarországi látogatása, illetve szerdai sajtótájékoztatója miatt az "Ezüstcsapat második félidő; Báró, Juci, Nyíl és a többiek" könyvbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatójára 2010. december 9-én, csütörtökön 14:00-kor (szerda helyett) kerül sor. A helyszín változatlan: Erzsébetligeti uszoda (a volt orosz laktanya területén), Budapest XVI. ker. Újszász u. 106-108        

2010. december 3.
Elkészült a könyv
Kikerültek a nyomdából a könyvek ("Ezüstcsapat második félidő; Báró, Juci, Nyíl és a többiek"), jó részüket azonnal az Alexandra könyvnagykereskedés raktárába szállították. Egy-két napon belül eljut az üzletekbe, így az Alexandra üzletek mellett a könyv kapható lesz az FTC ajándékboltjában is (Albert stadion, Üllői út 129.). 
 
2010. december 1.
Alexandra
Megszületett a megállapodás. Az "Ezüstcsapat második félidő; Báró, Juci, Nyíl és a többiek" című könyvet a nagy terjesztők közül az Alexandra terjeszti. Ezzel együtt, persze, kapható lesz a Köszöntő oldalon említett viszonteladóknál is, és nem kizárt az együttműködés más terjesztőkkel sem.  
 
    
      Támogatott böngészők: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari.

Copyright ©Kristóf Péter 2010
Design by bfabry.